21 maj, 2018

Studentband

Några veckor innan studentveckans start kommer vi i Gymnasiekåren att sälja studentband. Det är ett tygband som du har runt handleden hela veckan och som ger dig massor av förmåner:

  • Du betalar inget inträde för någon av de fyra festerna under studentveckan.
  • Du får stå i särskild kö till festerna vilket gör det både snabbare och smidigare att komma in.
  • Du betalar ingen deltagaravgift för varken flottracet eller volleybollturneringen.
  • Du får reducerade priser i baren under våra fester.

Var köper jag studentbandet?

Gymnasiekåren kommer genom Facebook och Instagram att meddela datum, tid och plats då banden börjar säljas. Det är viktigt att du har med dig GK-kortet, legitimation och jämna pengar när du köper ditt studentband.

Kan jag ta av mig bandet och sen sätta på det?

Bandet är personligt och kommer inte gå att ta av utan att det förstörs. Ett trasigt eller plomberat band kommer räknas som ogiltigt. Vi ersätter inte trasiga eller borttappade band.

Pris för studentbandet

Studentbandet kostar 450 kr.

OBS! Inför studentfesterna på studentveckan säljs inga förköpsbiljetter. Vill du gå på festerna och inte bär ett studentband kostar inträdet i dörren 120 kr per fest (inkl. garderob).

Priser för studentveckans aktiviteter utan studentband:

120 kr – Togafest på torsdagen

50 kr – Flottracet på söndagen

120 kr – Skumparty på söndagen

120 kr – ”Första bokstaven” på tisdagen

50 kr – Volleybollturneringen på onsdagen

120 kr – Full Moon Party på onsdagen

150 kr – Studentdagen

Totalt: 730 kr

Information om studentdagen

Inför studentdagen kommer det att säljas egna biljetter. Studentbanden gäller dock också som inträde på festen på Domino Nattklubb på studentdagen den 15 juni och inte endast på festerna på Lotsen under studentveckan. Dessa biljetter kommer alltså säljas till studenter utan studentband samt icke-studenter eftersom att alla nära och kära som vill vara med oss och festa också är varmt välkomna. Biljetterna kommer som vanligt kunna köpas på Filmkedjan. Mer info om detta på Gymnasiekårens Facebook när det börjar närma sig.