21 maj, 2018

Studentband

Några veckor innan studentveckans start kommer vi i Gymnasiekåren att sälja studentband. Det är ett tygband som du har runt handleden hela veckan och som ger dig massor av förmåner:

  • Du behöver inte betala inträde till någon av de fyra festerna under studentveckan.
  • Du får stå i särskild kö till festerna vilket gör det både snabbare och smidigare att komma in.
  • Du betalar ingen deltagaravgift för flottracet.
  • Du får reducerade priser i baren under våra fester.

OBS! Studentbanden gäller inte som inträde till festen på studentdagen. Separat biljett till Domino måste köpas utav alla, även de med studentband.

Var köper jag studentbandet?

Studentbandet finns att köpa på Filmkedjan och i cafeterian på Gripenskolan från och med den 4 maj 2022. Mer information hittar du på Gymnasiekårens Facebook och Gymnasiekårens Instagram.

Kan jag ta av mig bandet och sen sätta på det?

Bandet är personligt och kommer inte gå att ta av utan att det förstörs. Ett trasigt eller plomberat band kommer räknas som ogiltigt. Vi ersätter inte trasiga eller borttappade band.

Pris för studentbandet

Studentbandet kostar 500 kr med GK-kort och 550 kr utan GK-kort.

OBS! Inför studentfesterna på studentveckan säljs inga förköpsbiljetter. Vill du gå på festerna och inte bär ett studentband kostar inträdet i dörren 180 kr per fest (inkl. garderob).

Priser för studentveckans aktiviteter utan studentband:

180 kr – Togaparty den 3 juni

50 kr – Flottracet den 5 juni

180 kr – Skumparty den 5 juni

180 kr – Bokstavsparty den 7 juni

180 kr – Neonparty den 8 juni

250 kr – Studentdagsfesten på Domino den 10 juni

Totalt: 1020 kr

Information om studentdagen

Inför studentdagsfesten på Domino den 10 juni kommer det att säljas separata biljetter. Studentbanden gäller alltså inte som inträde till festen på studentdagen. Biljett till studentdagsfesten måste köpas utav alla, även de med studentband.

Biljetterna kommer att säljas till både studenter och icke-studenter eftersom att alla nära och kära som vill vara med oss och festa också är varmt välkomna. Biljetterna kan köpas här via Tickster. Mer information hittar du på Gymnasiekårens Facebook och Gymnasiekårens Instagram.