2 maj, 2019

Nyköpings Enskilda gymnasium

Så är det dags för ”våra” ungdomar att ta studenten. Känslorna är blandade. Tack för tiden vi fått tillsammans med er. Tack för att ni bryr er om varandra och bidrar till att Enskilda är den skola den är. Ni har lämnat avtryck. Vi är så glada att vi fått lära känna er och vi vill tacka er för den tid vi fått dela med er. Gemensamma minnen – tre härliga år!

Nu är det nära! Snart kommer ni att möta era vänner och familjer som vill gratulera och lyckönska er. Njut av stunden, det är ni så väl värda! Studentdagen är en alldeles särskild dag, en dag som ni alltid kommer att bära med er och minnas.

Vi ser att ni som studenter lämnar vår skola väl rustade. Ni besitter stora kunskaper, goda värderingar och stor framtidstro. Vi önskar er all lycka!Återigen tack för dessa år, elever och föräldrar!

/Ann Larsson, Per Skogqvist, Joakim Runds, Kristina Furusten och all personal på Nyköpings Enskilda Gymnasium

Program för studentdagen:

8:30 Eleverna samlas vid hamnen

8:45 Båten M/S Östan avgår från Nyköpings hamn. Vi delar ut betyg, stipendier och äter en lunch till havs.

14:00 Ankommer åter till hamnen

14.40 Promenad mot Stora Torget

15.00 Samling på Stadshusets trappa

ca kl 15.45 Kortege genom Nyköpings gator

Tänk på att studentdagen är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

Hanna Johansson, Naturvetenskapsprogrammet, Nyköpings Enskilda Gymnasium

”Dessa tre år har varit de roligaste i mitt liv! Lärarna tar oss med på fantastiska äventyr både i klassrummen och på studieresor. Engagemanget från lärarna är det mest inspirerande jag någonsin har upplevt.”

Hugo Andersson, Ekonomiprogrammet, Nyköpings Enskilda Gymnasium

”När jag ser tillbaka på mina tre år på Enskilda ser jag en unik gemenskap mellan elever, lärare och skolledning. Man får verkligen sin röst hörd och man får alltid den hjälp man behöver. Enskilda är en skola som jag önskade att alla fick chansen att gå på.”

Wilhelmina Holmberg, Samhällsvetenskapsprogrammet, Nyköpings Enskilda Gymnasium

”Tiden på Enskilda har gett mig många nya intryck och perspektiv men har även fått mig att möta personer som jag inte vet vad jag ska göra utan idag. Engagerade lärare, oförglömliga upplevelser och ovärderliga personer har fått min gymnasietid på Enskilda att bli de bästa tre åren i mitt liv.”

Följ oss på:

Webbplats

Instagram