2 maj, 2019

Nyköpings Enskilda gymnasium

Så är det dags för ”våra” ungdomar att ta studenten. Känslorna är blandade. Tack för tiden vi fått tillsammans med er. Tack för att ni bryr er om varandra och bidrar till att Enskilda är den skola den är. Ni har lämnat avtryck. Vi är så glada att vi fått lära känna er och vi vill tacka er för den tid vi fått dela med er. Gemensamma minnen – tre härliga år!

Nu är det nära! Studenten 2020 kommer att gå till historien med anledning av coronapandemin. Ni har varit fantastiska i er distansundervisning och är väl värda all uppmärksamhet och firande på Er dag!

Snart kommer ni att möta era vänner och familjer som vill gratulera och lyckönska er. Njut av stunden, det är ni så väl värda! Studentdagen är en alldeles särskild dag, en dag som ni alltid kommer att bära med er och minnas.

Vi ser att ni som studenter lämnar vår skola väl rustade. Ni besitter stora kunskaper, goda värderingar och stor framtidstro. Vi önskar er all lycka!Återigen tack för dessa år, elever och föräldrar!

/Ann Larsson, Per Skogqvist, Kristina Furusten och all personal på Nyköpings Enskilda Gymnasium

Program för studentdagen:

Med anledning av coronapandemin är studentdagen indelade i aktiviteter per klass. Eleverna startar upp på skolan, åker abonnerad buss till Stjärnholm där fotografering, ceremoni och utspring sker.

Ankomst skola                         Ankomst skola    

08.50 NA17A                                 11.30 NA17B

09.00 EK17A                                  11.40 EK17B

09.10 SA17A                                   11.50 SA17B

 

Utspring                                              Utspring

11.45      NA17A                                   14.30     NA17B

12.00      EK17A                                    14.45      EK17B

12.15      SA17A                                     15.00      SA17B

Tänk på att studentdagen är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

Anna Widercrantz , Naturvetenskapsprogrammet, Nyköpings Enskilda Gymnasium

”Mina tre år på enskilda har varit de bästa i mitt liv! Jag har lärt känna många personer och har fått vänner för livet samtidigt som jag också har fått med mig mycket kunskaper. Lärarna har varit otroligt engagerade. Jag är tacksam över resorna vi har fått göra och alla härliga stunder på skolan som jag kommer minnas med värme. Gemenskapen på enskilda, både med lärare och inom klassen, är fantastisk och den kommer jag verkligen att sakna!”

Gustaf Jobenius , Ekonomiprogrammet, Nyköpings Enskilda Gymnasium

”När jag för tre år sedan gick igenom dörrarna på Nyköping Enskilda gjorde jag det ensam. Nu när jag går ut genom dörrarna för sista gången gör jag det inte ensam, jag gör det med min nyfunna familj! Det är just det vi är på Enskilda, en stor familj. Vi har varandra i vårt och tort, vilket gör skolan till mer än bara skola. Alla tuffa inlämningar och prov har blivit lite mindre tuffa, tack vare kamraterna och tillsammans har vi klarat det! Evigt tacksam för alla mina vänner på Enskilda!”

Följ oss på:

Webbplats

Instagram