2 maj, 2018

Elteknikbranschens gymnasium

Som ni har längtat, nu är det äntligen dags för er att ta studenten!
Vi vill tacka för tre fina år tillsammans med er och önska er lycka till i framtiden.

Program för studentdagen:

09:45 – Välkommen till ETG

10:15 – Fotografering, mingel (Mentor ansvarar)

11:20 – Utdelning av Yrkesbevis

11:40 – Utdelning av betyg och Stipendier

12:15 – Studentlunch

13:50 – Utspring

14:30 – Marsch mot torget

15:00 – Samling på Stora torget

Tänk på att studentdagen är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

 

Jacob Carlsson
Min tid på ETG har varit intressant, rolig och med mycket spänning. Skolan har varit krävande och det gäller att hänga med på teorin och på praktiken. Utbildningen ledde till att jag fick fast jobb direkt efter skolan vilket jag är tacksam för. Med detta yrke kan jag jobba vart jag vill, för att el kommer alltid finnas.

 

 

Kajsa Ulming
Mina tre år i gymnasiet har varit jobbiga, tråkiga, roliga, konstiga och överraskande. Jag valde el för jag älskar att jobba praktiskt, älskar utmaningar och känner mig speciell efter som elektrikeryrket är ett väldigt mansdominerat yrke. Kommer sakna skola fast ändå inte.

 

 

 

Emanuel Sörberg
Skolan har passat mig jättebra, att man kombinerar skola med att praktisera och får komma ut i arbetslivet under skolgången. Man får kontakter och det är inga svårigheter att få jobb efter skolan. Då skolan är liten så träffar man nästan alltid samma personer som gör att man får väldigt starka vänskapsband. Här har jag fått vänner för livet.

 

 

 

Följ oss på:

 Elteknikbranschens gymnasium

 Elteknikbranschens gymnasium