2 maj, 2018

Elteknikbranschens gymnasium

Som ni har längtat, nu är det äntligen dags för er att ta studenten!
Vi vill tacka för tre fina år tillsammans med er och önska er lycka till i framtiden.

Program för studentdagen:

09:45 – Välkommen till ETG

10:15 – Fotografering, mingel (Mentor ansvarar)

11:20 – Utdelning av Yrkesbevis

11:40 – Utdelning av betyg och Stipendier

12:15 – Studentlunch

13:50 – Utspring

14:30 – Marsch mot torget

15:00 – Samling på Stora torget

Tänk på att studentdagen är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

Josefin Wall

För tre år sedan började jag på ETG och sen dess har tiden bokstavligt flugit förbi. Det har varit många känslor under mina tre år, det har varit roligt, spännande, lärorikt och lite jobbigt som skolan är. Under min tid på ETG har jag lärt mig så mycket och träffat så många fantastiska människor. Jag valde att gå elprogrammet för att jag älskar att jobba praktiskt och gillar tuffa utmaningar där jag kan utveckla mig, men också för att slippa allt drama som uppstod i högstadiet. Det är en tuff linje att gå som tjej men har man lite attityd klarar man sig bra.

Simon Thorén

Min tid på ETG har varit riktigt bra. Eftersom detta är en liten skola får man känslan av att alla känner alla och man har alltid någon att prata med, både andra elever och lärare. Det bästa med utbildningen är att man får göra mycket praktiskt och inte bara teoretiskt, man får lära sig saker genom att vara utanför skolan och klassrummet. Jobbet är redan fixat, jag fick ett erbjudande redan innan jag gick ut. Dessutom kan man läsa till högskolebehörigheten, så jag kommer nog söka till ett universitet om något år.

Ramin Rahimi

Mina tre år på ETG har varit väldigt lärorika. Jag har lärt mig massa om både utbildningen och livet. Det har varit en bra stämning i skolans miljö. Eftersom skolan är ganska liten så har jag fått möjligheten att hitta många nya vänner. Schysta och snälla lärare har hjälpt mig väldigt mycket under de tre åren jag varit här. Det har gjort att jag är väldigt nöjd med min gymnasietid. Sedan två månader tillbaka har jag fått fast anställning och jobbet är klart. Jag kommer troligtvis tillbaka i framtiden för att hälsa på.

Följ oss på:

 Elteknikbranschens gymnasium

 Elteknikbranschens gymnasium