2 maj, 2018

Nyköping Strand Utbildningscentrum

Vi som arbetar på Nyköping Strand Utbildningscentrum gratulerar alla våra avgångselever och önskar lycka till i framtiden!

Program för studentdagen:

Fotografering utanför skolan på morgonen enligt särskilt program, både för gruppbild för avgångsklasserna och porträttbild.

11.00 – Avslutningslunch och därefter traditionell avslutningsceremoni med musik, tal, betygsutdelning och stipendieutdelning.

ca 14.00 – Utspring till släkt och vänner.

14.45 – Gemensam kortege till stadshustrappan.

15.00 – Samling på stadshustrappan.

ca 15.45 -Studentkortegen börjar.

Tänk på att studentdagen är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

William Boley
Under mina tre år på skolan har jag utvecklats och växt otroligt mycket som person, inte bara inom matlagningen utan på så många andra plan också. Det har varit tre fantastiska år där jag alltid kunnat gå till skolan med ett leende och vetat att man är omgiven av människor som bryr sig.

Jag har lärt mig otroligt mycket inom matlagning men också skaffat vänner bland elever och lärare som jag kommer bära med mig för alltid. Möjligheterna jag har fått, människorna jag har träffat och allt jag har fått lära mig har gjort dessa år till dom tre bästa i mitt liv hittills. Kan stolt säga att jag inte fått ut något annat än glädje och kunskap från denna linje och skola.

Nora Axelsson
Att hitta sig själv och att veta vad man vill är svårt när man inte har människor eller möjligheter omkring sig som låter en testa allt du vill, men det är precis vad ja fick, 3 år blev sprängfyllda med erfarenheter, utmaningar och glädje!

Följ oss på:

Webbplats

Facebook

Instagram