2 maj, 2018

Framtidsgymnasiet

Vi är jätteglada att vi får möjlighet att fira er student tillsammans! Den kommer bli annorlunda men det viktigaste är att vi fokuserar på vad vi får göra.

• Vi får träffas!
• Vi får dela ut era betyg (och eventuellt några stipendier…).
• Vi får ett fint avslut tillsammans och vi får en möjlighet att gratulera er och önska er lycka till!
• Vi får möjlighet att se er springa ut
• Ni får möjlighet att ge två personer chansen att få hylla och ta emot er vid utspringet!

Vi är verkligen tacksamma för att vi får möjlighet att genomföra en avslutning tillsammans med er studenter! 

Vi hälsar er studenter hjärtligt välkomna!
/Personalen på Framtidsgymnasiet

Program för studentdagen, 12 juni 2020:

Vi träffas på skolan: 

  • IN17 Klockan 9.15 – 10.15
  • VF17 Klockan 10.00 – 11.00

Ingång vid gamla elsalen.

Start i sal 8 och 9 där mentor håller 30 minuters avslutning och bjuder på fika. 

Betygsutdelning i cafeterian och uppladdning för ”utspring”.

”Utspringet” sker en och en med ca 1,5 m mellan eleverna. Vi börjar på ett led uppe i korridoren och springer ut genom huvudentrén.

Efter utspringet åker du hem tillsammans med de som tar emot dig.

Tänk på: Om du känner sjukdomssymptom av något slag på avslutningen ska du stanna hemma. Under hela avslutningen tar alla ansvar för att inga handslag/kramar/fysisk kontakt sker. Vi sprider ut oss ordentligt och håller avstånd.

Tänk på: att 14 juni är en vanlig skoldag – att dricka alkohol eller vara berusad är förbjudet. Påverkade elever kommer inte att få delta i skolans studentfirande.

Information till vårdnadshavare, släkt och vänner

2 personer per ungdom får ta emot vid utspringet. Ni placerar er på gräsmattan utanför skolan med minst 2 meters avstånd till nästa sällskap. Personer över 70 år eller inom riskgrupper ska inte delta vid utspringet.

Avslutningen sker på Framtidsgymnasiet, adress Brukslagarvägen 5D. Ta med er biljetterna som er student delat ut. Personer utan biljetter kommer att avvisas.

Vi ber er att undvika att parkera bilar på den sidan av byggnaden som skolan ligger på.

Vi ber er respektera de tider som finns och att ni därför inte kommer innan eller lämnar efter utsatt tid. Vi ber er också att sprida ut er ordentligt och följa personalens direktiv om de nu ger sådana. Det är 15 – 20 elever som deltar på respektive avslutning så ni behöver inte vara oroliga för att inte få plats. Efter avslutningen tar ni med er ungdom hem.

  • IN (Sve17 och DRI17): Utspringet sker 10.15. Ni får som tidigast komma 10.05 och behöver lämna platsen tillsammans med er ungdom senast 10.35.
  • VF (KYL17 och VVS17): Utspringet sker 11.00. Ni får som tidigast komma 10.50 och behöver lämna platsen tillsammans med er ungdom senast 11.20.

Ni som inte kan eller får delta vid utspringet kommer att kunna följa utspringet live genom en webbsändning. Ni hittar mer information på Framtidsgymnasiet Nyköpings Facebooksida när det närmar sig. Där kommer vi också ladda upp bilder och filmer från avslutningarna som ni kan ta del av.

Följ oss på:

Webbplats

Facebook

Instagram

Twitter