8 maj, 2018

Nyköpings ungdomsstödjare

Grattis till studenten!

Äntligen, studentdagen är här! Den här dagen kommer vara fylld av firande och för att fylla dagen med roliga minnen se till att vara ordentligt utvilad och njut av ordentligt av frukosten på morgonen så ni är mätta och belåtna. Det brukar bli varmt på eftermiddagen så se till att dricka vatten, ta för er av de gratis vattenflaskor som delas ut.

Föräldrar, stöd er ungdom och dennes vänner med kärlek och omsorg. Det är trevligt och roligt med presenter runt halsen men att köpa en champagneflaska till någon som är under 20 år räknas som langning. Titta efter de alkoholfria alternativen!

Vi ungdomsstödjare kommer jobba under studentdagarna och du kommer att se oss med våra jackor och tröjor som är märkta med ”FÄLTARE” eller ”UNGDOMSSTÖDJARE” på ryggen. En del av vårt arbete är bland annat att stötta dem som druckit för mycket alkohol och behöver komma hem.

Vi ungdomsstödjare finns här för er ungdomar!

Låt oss tillsammans göra så att studentdagarna 2019 blir dagar med positiva minnen och glada studenter.

Kontakta oss:

Ungdomsstödjarna kommer under studenten finnas ute och fälta. Ni kan kontakta oss via telefon, sms, sociala medier. Om ni skulle behöva oss så är det bara att ringa eller sms:a på 073-412 16 52.

Följ oss på:

 Nyköpings ungdomsstödjare

 Nykopingsungdomsstodjare

Nykung