8 maj, 2018

Gymnasiekåren

Kära studenter,

Nu är det nära, om några veckor springer vi ut med livet framför oss. Innan studenten har vi i Gymnasiekåren ett flertal aktiviteter och fester kvar att fylla studenternas sista veckor med, mer om dess hittar ni under ingången studentveckan. Glöm inte att följa Gymnasiekåren på våra sociala medier, Facebook och Instagram, för att inte missa något kul och intressant.

Det är inte långt kvar och dagarna räknas ner av många. Att alla prov och inlämningar snart är klara, att alla tidiga mornar och sena eftermiddagar snart är förbi kan kännas overkligt. Efter allt slit och hårt arbete som ligger bakom vår gymnasietid anser vi i Gymnasiekåren att studenterna är värda ett så bra avslut som möjligt och strävar därför efter att göra studentveckan till årets höjdpunkt. Självaste studentdagen däremot det är en dag vi sent ska glömma och vi hoppas innerligt att ni är lika taggade som vi är för snart står vi där med mössorna på.

Gymnasiekåren är en organisation vars ansvar är att erbjuda studenterna aktiviteter och fester under deras sista år på gymnasiet och bedriv av elever som själva tar studenten. I år har gymnasiekåren bestått av sju studenter som lagt ner mycket tid och arbete för att leverera minnesvärda fester och roliga aktiviteter.

Det här året har varit ett hektiskt år för oss i Gymnasiekåren men trots att vi stött på ett antal problem och att det emellanåt gått trögt har vi haft ett otroligt roligt och lärorikt år. Att sitta med i styrelsen medför inte bara att du får arrangera studentfester, det är mycket tid som krävs på saker som inte omgivningen vet om. Dessutom är vi tacksamma över all kunskap och lärdom vi fått med oss från vårt år i Gymnasiekåren. Avslutningsvis vill vi tacka alla studenter för att ni visar uppskattning för allt vårt arbete genom att delta i de aktiviteter och fester vi anordnar.

Från vänster – Matilda , Frida, Alma, Joel, Lydia, Arek

Följ oss på:

 Gymnasiekåren Nyköping

 Gymnasiekaren