8 maj, 2018

Gymnasiekåren

Kära studenter,

Nu är det inte långt kvar, om bara några veckor springer vi ut med hela livet framför oss!

Den här tiden i vårt liv är något vi aldrig ska glömma. För att förgylla denna tid har vi i Gymnasiekåren ett flertal aktiviteter och fester kvar innan självaste studentdagen. Om ni vill läsa mer om de olika aktiviteterna och festerna så hittar ni det under ingången studentveckan.

Glöm inte heller att följa Gymnasiekåren på våra sociala medier, Instagram och Facebook, för att inte missa information och roliga inlägg. Just nu räknas dagarna ner av många, för som sagt, det är inte långt kvar. Att alla prov och inlämningar snart är klara, att alla tidiga mornar och sena eftermiddagar snart är förbi kan kännas overkligt.

Efter allt slit och hårt arbete som ligger bakom våt gymnasietid anser vi i Gymnasiekåren att studenterna är värda ett så bra avslut som möjligt och strävar därför efter att göra studentveckan till årets höjdpunkt. Självaste studentdagen däremot, när vi står där med mössorna på, det är en dag vi sent ska glömma och vi hoppas att ni är lika taggade som vi är, för detta ska vi göra till livets höjdpunkt.

Gymnasiekåren är en organisation vars ansvar är att erbjuda studenterna aktiviteter och fester under deras sista år på gymnasiet och bedrivs av studenter som själva tar studenten. I år har gymnasiekåren bestått av fem studenter som har lagt ner mycket tid och arbete för att leverera minnesvärda fester och aktiviteter.

Följ oss på:

Facebook

Instagram

Kontakt:
Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via DM på Instagram.